Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1935









"Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου του Μαϊου του 1935 θα διεγερθεί η ανθρώπινη οικογένεια σε μια ανανεωμένη πνευματική προσπάθεια. Εκείνοι, που ζητούν να ανυψώσουν και να επεκτείνουν τη συνείδηση του ανθρώπινου γένους, θα συγκεντρώσουν τις Δυνάμεις Τους σε μια ανανεωμένη προσέγγιση.

Η ευκαιρία και η προσπάθεια να εδραιωθεί η αναγκαία ορμή για τον άμεσο κύκλο θα προσφερθεί σε όλους τους αληθινούς εξυπηρετητές και πάνω απ’όλα στο Νέο Ιεραρχικό Όμιλο του κόσμου. Συνεπώς, σας καλώ…σας ζητώ…

έτσι:

- θα διευκολυνθεί το έργο της Ιεραρχίας ΚΑΙ

- θα ανοιχτεί η πόρτα σε εκείνες τις αναγεννητικές δυνάμεις Εκείνων των εξωπλανητικών Υπάρξεων που προσφέρουν την βοήθειά Τους αυτή την εποχή και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του 1936.

Η ανταπόκριση από την ανθρωπότητα θα υποβάλλει ένα μέτρο ευκαιρίας για την καθοδήγηση των Μεγάλων. Έτσι μπορείτε να βοηθήσετε να εκτελεστούν τα σχέδια του Συμβουλίου της Ιεραρχίας για να ανταποκριθεί στην άμεση ανθρώπινη ανάγκη.

Όπως σας είπα προηγουμένως, τα σχέδια για την ανθρωπότητα δεν έχουv μπει γιατί η ανθρωπότητα καθορίζει μόνη της το πεπρωμένο της.

Εκφωνείστε ενωμένα, εγκαθιδρύοντας ένα ρυθμό και μια ορμή μεγάλης δυναμικότητας:

“Είθε οι Δυνάμεις του Φωτός να φέρουν φώτιση στο ανθρώπινο γένος.

Είθε το Πνεύμα της Ειρήνης να διαδοθεί προς τα έξω…”

Αυτές οι λέξεις ηχούν απλές, αλλά

- οι “Δυνάμεις του Φωτός” είναι το Όνομα για κάποιες νέες Δυνάμεις, που εφελκύονται αυτή τη στιγμή από την Ιεραρχία και που αν γίνει η κατάλληλη, συντονισμένη προσπάθεια, η δυναμικότητά Τους, μπορεί να έρθει σε μεγάλη δραστηριότητα αυτή την πανσέληνο

- το Πνεύμα της Ειρήνης είναι ένας ενδοπλανητικός Παράγοντας, που εφελκύεται. Έχει μεγάλη Δύναμη και η συνεργασία Του είναι εξασφαλισμένη ΑΝ όλοι ενωμένοι συνεργαστείτε να σπάσετε το κέλυφος της χωριστικότητας και του μίσους, που κρατούν τον πλανήτη μας σε σκλαβιά."

Δεν υπάρχουν σχόλια: